Gekko Pub

Gekko Pub

Nyári ajánlatunk

2017. június 29. - Gekko Pub Szombathely

Cicero óta tudjuk, hogy a változatosság gyönyörködtet. Épp ezért jó olykor új dolgokat kipróbálni, mint például a bázisugrást, a bungee jumping-ot, vagy a víz alatti esküvőt. Oké, ha erre mégsem vágytok, érdemes új ajánlatunkat elsajátítani. 

img_4439.JPG

Általában is elmondható, hogy a magyar egy „leveses” népség: sok országhoz viszonyítva jóval több fogy itt ezekből a lédús ételekből. Ez még rendjén is van, de amikor első fogásként egy hazánkba látogató külfödinek a megszokott forró és sós leves helyén egy hideg, rózsaszínű folyadékot szolgálnak fel, ami ráadásul édes, az nem csoda, ha megütközést kelt bennük. Szóval nekik a menüsor végén, desszertként javasoljuk.

img_4592.JPG

Állítólag a szakácsok azért szeretik a jércemellet, mert olyan nekik, mint festőnek az üres vászon. Bármi megtörténhet vele, bármi kisülhet belőle. Kétségtelen, hogy meglehetősen sovány húsféle, de éppen ezért - a vegán kívül - minden étrendbe beilleszthető, kiváló tápértékkel bír. S igen, fogyókúra idején is bátran fogyaszthatjuk, hiszen mindössze 1-2 gramm zsírt, viszont 20-25 g fehérjét tartalmaz.

img_4595.JPG

Igazán elkényeztet minket a természet, és mindez a színes pompa nem csak a szemnek, hanem a szájnak is ingere lehet, hiszen a nyári évszakban is zámos kinccsel szolgálnak, kínálva a vitaminokat, értékes tápanyagokat. Jótékonyan hat az anyagcserédre és az idegrendszere is: kaliforniai paprikás szűznyárs, fokhagymás bébikukoricával, csírás kevert salátával.

img_4600.JPG

A fő attrakció ebben az ínyencségben a csirkemellsteak, amely aszalt paradicsommal elkábítva igazán újszerű élménnyel fog meglepni benneteket. A tepsihez teljesen egyszerű, de nagyon jól működő újhagymás mozzarellát társítottunk.

img_4605.JPG

Ha már édes ízzel kezdtük nyári ajánlatunkat, az étkezés igazi koronája lehet a smoothie italunk. Ha hiszel abban, hogy tested azt is meghálálja, ha kellemes ízekkel kényezteted, ideje kipróbálnod mentás-málnás változatunkban!  Fáradtság ellen és az immunrendszer erősítésére is tökéletes ez a szemet gyönyörködtető italunk.

img_4611.JPG

www.gekkopub.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr8412627187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása