Gekko Pub

Gekko Pub

Forró február bemutatja:

2017. február 18. - Gekko Pub Szombathely

A sült paprikakrémleves egy igazi tavaszi ínyencség. A sütés kiemeli a paprika intenzív ízét, füstös aromát kap, melyet nagyon jól kiegészít a bivaly mozzarella krémes lágysága.

img_4064.JPG

Ha eleged van azokból a diétás fogásokból, amelyeknél még az éhezés is jobb, akkor neked ajánluk ezt a ruccolás ricottával töltött jércemellet parmezános sült zöldségekkel, ami garantáltan megörvendezteti az ízlelőbimbóidat, anélkül hogy utána a pocakodat méregetnéd aggódva a tükörben. (A ricotta egy krémes sajtféle, állagában a mascarponéra hasonlít. A ruccola vagy más néven borsmustár pedig vitamindús levélzöldség.)

img_4062.JPG

Egy különlegesség új ajánlatunkon! Mivel a vadállatok változatos növényi táplálékot fogyasztanak, sokat mozognak, és egész életüket a szabadban töltik, húsuk alacsonyabb zsírtartalmú, rendkívül gazdag ízanyaguk, és kedvező tápanyag-összetételük ideális étekké teszik. Nem meglepő módon, húsuk harmonizál a vadon termő gyümölcsök ízeivel, hiszen közös élőhelyről származnak. Szarvascomb vörösboros gyümölcsmártással, túrófánkkal:

img_4060.JPG

4. Amíg nem kóstoltad az oroszlánt, addig a bélszín az állatok királya. Bizony. (bélszín steak chipotle mártással, édes burgonya chipsszel)

img_4063.JPG

5. A palacsinta is olyan, mint a pálinka. Ha csak egyet veszel belőle, akkor kár volt elkészíteni. Amerikai rakott palacsinta:

img_4061.JPG

 www.gekkopub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr3612270914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása