Gekko Pub

Gekko Pub

Kedvenc ételeink

2016. augusztus 27. - Gekko Pub Szombathely

Cicero óta tudjuk, hogy a változatosság gyönyörködtet. Épp ezért jó olykor új dolgokat kipróbálni, mint például a bázisugrást, a bungee jumping-ot, vagy a víz alatti esküvőt. Oké, ha erre mégsem vágytok, érdemes új ajánlatunkat elsajátítani.

image_79.jpeg

A krémlevesek egész évben szezonálisak, amely tartalmas, mégsem nehéz étel. Igazán könnyedén és gyorsan elkészítjük, ha ennétek egy őszi változatában a városban.

image_80.jpeg

"A sör nem akar semmi rosszat, csak játszani. Csúszdázni egyet a nyelőcsöveden." – szól a régi, veretes bölcsesség, ami a forró nyári napok elmúltával is aktuális.

image_45.jpeg

Ha pedig már iszunk, ennünk is kell, főleg ha nem akarjuk, hogy idejekorán megszédüljünk…

image_84.jpeg

A kánikula elmúltával elérkezett az ősz, minden színével, illatával - jönnek a fázós reggelek, plédbe burkolózós, összebújós esték, forró teák, a fűtésszámla, és ajánlatunk.

image_83.jpeg

Igazán elkényeztet minket a természet, és mindez a színes pompa nem csak a szemnek, hanem a szájnak is ingere lehet, hiszen ebben az évszakban is számos kinccsel szolgálnak, kínálva a vitaminokat, értékes tápanyagokat. Biztosan ismerős, hogy "Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!", de mutatjuk milyen szezonális gasztronómiai trükkökkel lehet még enerdzsit nyerni. A kulcs a megfelelő táplálékok fogyasztásában rejlik, amelyek jótékonyan hatnak az anyagcserédre és az idegrendszeredre is.

image_82.jpeg

Talán az egyik legismerebb mexikói étel, amely nagyon népszerű hazánkban is. Tulajdonképpen sajttal és mindenféle földi jóval megpakolt tortillalapokról van szó, amelyet ropogósra és olvadósra sütünk. Ízlés szerint választhatod variációinkból:
 - (fűszeres) omlós marhahússal
, grillezett csirkemellel, 
(vega) dupla chedarral
Quesadilla (ejtsd:kázádíjá)

image_85.jpeg

Édesség-ambulancia
Ha súlyos, akut desszerthiányod lép fel, hiperszuper csillagrombolónk, íme a csodadesszert: 

image_81.jpeg

 „Az univerzumnak nincsenek kedvencei” - mondta egyszer Andrew Matthews, amerikai író. De nekünk vannak! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr9211656544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása