Gekko Pub

Gekko Pub

Beer-lak extrákkal

2017. január 07. - Gekko Pub Szombathely

img_2302.JPG
Hogy étel és bor harmóniája hogyan viszonyul egymáshoz - közismert tény, de mostanra már egyre gyakoribb, hogy egy pohár sört rendelnek a vendégek étkezés előtt. Hogy a trend volt-e előbb vagy a sör jótékony hatásait alátámasztó vizsgálatok, ma már nem lehet tudni. Mindenesetre tökéletesen előkészíti a gyomrot, mintegy energiákkal telíti az étkezés előtt.

img_2073.PNG

De, hogy az egyszeri étteremlátogató se jöjjön zavarba, ha sörrel kísért ebédre vagy vacsorára vágyik, bátran érdeklődjön felszolgálóinktól, hogy az elkövetkező étkezés a lehető legkellemesebb élményt jelentse számu(n)kra - azaz milyen sört fogyasszunk a fogásokhoz.

img_2057.JPG

Ami a halakat illeti, minden ellenkező híreszteléssel ellentétben remekül “úsznak” a sörben.

img_2072.PNG

Ha ennek a párosítása mellett döntünk, javasoljuk fish and chips ételünket - tőkehal rosejblivel, mivel a sörben megjelenő pörkölési aromák remekül harmonizálnak a sütés során keletkező halízekkel.

img_2071.PNG

A sörben sült kemencés egész csülöknek két összetevője van: sör és csülök. És van egy harmadik is. Gekko Pub!  Hozzávalók. Végy három üveg sört (de ne alkoholmenteset!), ebből egyet igyál meg rendeléskor, a másikat meg közvetlenül tálalás előtt. Nem mintha bátorságra lenne szükséged, vagy mintha a feladat megkívánná, te kívánod meg. Aztán következik az ízkavalkád: a kívül ropogósra sült, belül omlós csülök igazi ínyencfalat. Aki nem veti meg az ízes, laktató finomságokat, és még jó ideig nem tervezi, hogy komoly diétába kezd, az ne hagyja ki. 

img_2308.PNG 

ÚJDONSÁG rovatunk bemutatja:

Erős sör, erős embereknek. Havasok és rengetegek világa az övék - kicsit vad, de nagyon is székely! Ezt tükrözi a Csíki Barna Sör is, melybe tudásuk és szeretetük mellett, a medve erejét csempészték. Így kaptunk egy magas, 7 %-os alkoholtartalmú, bock típusú, karakteres ízvilágú, kézműves barna sört. Vigyázat, a medve nem játék! 

img_2303.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr2012107517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása