Gekko Pub

Gekko Pub

Marha jó!

2017. április 01. - Gekko Pub Szombathely

Lassan beköszönt a nyár, de mielőtt eltennénk a téli ruhákat, és elővennénk a fürdőruhákat, gondoljunk az átmenetre. Tavasszal már igenis jó idő lesz!

d5cce88d-7d71-4870-a936-36a596a36edc-67878-00004935aaf93fa9.jpeg

A körte pedig tökéletes alapanyag a hűsítő fogásokhoz, melyet a méz selymessége tesz pikánsabbá. Hideg mézes körtekrémlevesünk:

img_6643.JPG

Elterjedt fogás a hazai asztalokon a csirkéből készült finomságok. A baromfiudvar eme kedvelt jószága tán még röfi barátunknál is változatosabb kínálatot nyújthat kedvelői számára. Finom és egészséges, nem terheli le szervezetünket, hát miért is ne készítenénk belőle nyárelő ínyencséget. Mondjuk ÚJ ajánlatunkról: borskéregben sült csirkemell csíkok bébikukoricával friss tavaszi salátaágyon? Ha azt gondolod, hogy “ááá, ugyan, ez csak diétás kaja”, akkor tévedsz. Laktat, de nem okoz teltségérzetet. Ha ezt ebédeled, vacsoráig egészen biztosan nem leszel éhes.

img_6641.JPG

Pont annyira fűszereztük, hogy még jobban kiemeljük a tepertő ízét, de semmiképpen se nyomjuk el azt, amely sajt ölelésében igazán újszerű élménnyel fog meglepni bennetek. Hozzá nagyon jól működő szűzpecsenyét társítunk, az összhatást pedig rösztivel elkábítva tesszük gyönyörű ízzé. Sajtos tepertőkrémmel töltött szűzpecsenye rösztivel: új ajánlatunkról!

img_7201.JPG

Ha azt mondjuk brassói aprópecsenye, alighanem ezzel egyáltalán nem lógunk ki a magyar ízlelőbimbók átlagából. Több legenda is létezik feltalálásával kapcsolatban, kezdve a MÁV Utasellátó szakácsával, aki egyesek szerint a Brassó felé tartó vonaton találta fel, de mindenféle más vendéglőslegenda is magáénak tartja a jogot. A nyolcvanas években az éttermi kínálat állócsillaga volt, nem is érdemtelenül. Egyszerű frissensült, élvezeti értéke nagy. 

img_6645.JPG

Mennyei örömök a pampákról: marha jó! A steak nagyon érzékeny étel, amelynek az íze mellett az állaga is nagyon fontos szempont. Az egyik titok, hogy minél jobb minőségű a hús, annál finomabb végeredményre számíthatunk. A második trükk a sütés metodikájában van. Szóval aki evett már igazán jó steaket, az tudhatja, hogy milyen kulináris élményt jelenthet. Aki meg nem, az ábrándozás kergetése helyett, próbálkozzon nálunk! Argentin steak tejszínes zöldbors mártással és krokettel: 

img_6642.JPG

A keksztekercs valószínűleg mindannyiunk gyermekkori kedvence. És az otthon ízei emelhető eggyel magasabb szintre! Új ajánlatunkról: banános vajkrémmel töltött keksztekercs, meggykrém öntettel.

img_6644.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr6512393695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása