Gekko Pub

Gekko Pub

Karácsony

2016. december 14. - Gekko Pub Szombathely

„A Karácsony azért van decemberben, mert egyébként semmi jó nem lenne abban a hónapban.”

img_0873.JPG

Egyik ismerősünk vélekedése majdnem stimmel is, hiszen hideg, szürke, olykor havas-jeges, és sötét időszak az év utolsó hónapja, amikor már mindenki az ünnepekre készülődik, és talán csak egyedül ez tartja bennünk a lelket. Minden híresztelés ellenére azonban a Karácsony továbbra sem a mértéktelen, és esztelen szerzés és habzsolás, hanem a család, és a szeretet ünnepe. Szerencsések vagyunk, mert tőletek sok szeretetet kapunk, és egy kicsit talán egy család is vagyunk. Egész évben azért dolgoztunk, hogy Ti a lehető legizgalmasabb ajánlatok, legízletesebb ételek és italok közül választhassatok, és jól érezzétek magatokat nálunk. Bizonyára volt, amikor hibáztunk, vagy éppen több időbe telt kivárni, mire nekiláthattatok kedvenceiteknek, de hát egyrészt – ahogy mondani szokták – „lassú munkához idő kell”, másrészt - komolyabbra fordítva - a minőségi ételek elkészítésének meg kell adni a módját! Ebből jövőre sem engedünk, és továbbra is azon leszünk, hogy kivételesen magas nívót tartsunk, és mindenkit maximálisan ki tudjunk szolgálni.

img_0874.JPG

Karácsonykor legyetek együtt szeretteitekkel, a családdal, emlékezzetek azokra, akik már nincsenek közöttünk, és gondoljatok arra, hogy egy kedves szó, egy érintés, egy ölelés sokkal többet ér bármilyen csilli-villi ajándéknál! (Na jó, ha kaptok aputól egy Maseratit, azért tessék örülni neki!)

img_0875.JPG

Minden kollégánk nevében békés, és szeretetteljes Karácsonyt kívánunk!

img_0876.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr2012048415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása