Gekko Pub

Gekko Pub

EB 2016 - Gekko Pub

2016. június 11. - Gekko Pub Szombathely

FRISSÍTVE!

"Belgák a győzelmet ünneplik, a magyarok, hogy van csapatuk." (Hajdú B. István)image_49.jpegMegtapasztalhattuk, hogy milyen érzés a saját nemzetért szurkolni egy ekkora tornán, körmöt rágni, izzadni, ugrálni, idegeskedni és öklöt rázni. Köszönjük az élményt, lesz ennek még folytatása, nem az utolsó meccsre kell emlékezni, hanem erre a pár varázslatos hétre, az összetartásra és szeretetre. Szép volt fiúk! #HUN <3

image_50.jpegimage_51.jpeg

2016. június 10. - Kezdetét vette a Labdarúgó Európa Bajnokság! Kétévente átlag egy hónapra a focié a főszerep, ilyenkor minden más egy kicsit háttérbe szorul. A lehető legtermészetesebb, hogy EB, VB idején a normális menetrend fenekestül felfordul, a tévéközvetítések köré szerveződik a napi program, az üzleti élet lustán döcög, a vendéglátóhelyeken a kivetítő előtt rikoltó népek miatt pedig mindenhova ideiglenesen mediterrán életérzés kúszik be. Férfitársaink érzelmi-gondolati muníciója a meccsekre van úgymond spórolva, nagy döntéseknek és sorsfordító eseményeknek nyilván nem kedvez az időszak. Társunk fanatikus idegenként kóvályog otthon, barátaink/kollégáink zaklatott zombikként bekkelik ki az aktuális ütközetig lépkedő időt, mindenfelé a pórusokból párolgó sörszag terjeng, amelyet kiváló ízkiemelő jellemzői miatt javasoljuk csapolt és kézműves változatainkban is, és ajánljuk például Gekko burger ételünk mellé, amelyet rosejblivel tálalunk. "Jó estét az uraknak, kitartást a hölgyeknek" - köszönti minden bizonnyal a mérkőzés előtt a tévénézőket a kommentátor.

image_45.jpeg

12166814_976013032437543_372597561_n.jpg

De ne szaporítsuk tovább a szót, mert van egy külön kis helyiségünk a hátsó traktusban, amit direkt arra találtunk ki, hogy az otthoni hepehupajt és romhalmazokat el tudjátok kerülni. Hangulata tökéletesen illeszkedik a jól ismert elülső részhez, ám mégis kellemesebben tudtok együtt lenni szurkolótáborral, barátokkal, ismerősökkel, kollégákkal. A nagyjából 20-25 fős kapacitás biztosítja, hogy „nem veszünk el” a tömegben, mindenki-mindenkivel kényelmesen tud egy pár szót váltani, és külön bejáratot terveztünk arra, hogy ne kelljen az éttermen átvágni sem befelé jövet, sem pedig akkor, ha egy jó szivarnak hódolnátok. EB szurkolások, szülinapok, névnapok, családi-baráti összejövetelek, legény-, és leánybúcsúk, és céges bulik helyszíne lehet a hátsó termünk, melyben nagy TV és klíma is rendelkezésre áll, ráadásul az ételről-italról is mi gondoskodunk. Csapolt- és kézműves sörök széles kínálatban, és külön megbeszélés tárgya szinte minden, maximálisan rugalmasak vagyunk, - akár kedvezménnyel, akár ételekkel - és zártkörű rendezvénynél garantáltan akkor van záróra, amikor Ti szeretnétek. Nektek nincs is más dolgotok, mint check, truváj, szelfi. Aki nem hiszi, járjon utána! ;-)

12167465_976012452437601_1556904362_n.jpg

 EB ajánlatunk:

- Krusovice világos (csapolt)
- Sörben sült egész csülök (kemencés)

image_43.jpegimage.jpeg

-Soproni (csapolt)

- Marhapofa lilahagymalekvárral és tükörtojással, pirított bagetten

image_44.jpeg12884501_1058437407528438_1782853707_n.jpg

Egy sör nem sör. Két sör fél sör. Négy sör egy sör, de ugye egy sör nem sör... 

12527894_1058437490861763_846131491_n.jpg

Hölgyszakasz: LES (nőies példával):
Te vagy a támadó, és zárás előtt be szeretnél jutni egy cipőboltba, de az eladók ezt nem szeretnék (ők a védők), ezért már az ajtóban állnak. Cipőt csak akkor vehetsz (a gól berúgása), ha van nálad pénztárca (labda). Miután átjutottál a védők falán (eladók), odakiabálsz a barátnődnek, hogy dobja utánad a pénztárcát - na ilyenkor vagy lesen.

EB ajánlatunk csajoknak:

- hideg eperpüré leves vanília fagylalttal és mentás habbal

- rosé kacsamell eperraguval tavaszi salátaágyon

- amerikai palacsinta epervelővel és csokiöntettel

- alkoholos és alkoholmentes frissítők

image_46.jpeg

 S még egy csipetnyi adalék a csajos részhez: KÉNYSZERÍTŐ

A barátnőddel arra gyanakodtok, hogy a pasid félrelép, ezért amikor hazaér beszorítjátok magatok közé, és kérdésekkel ostromoljátok. A legelső ostoba válasznál lecsatolod a srác (ellenfél játékosa) méregdrága óráját (labda) és átdobod a barátnődnek, aki mögötte helyezkedik el. Tehát a pasit arra kényszerítitek, hogy közöttetek szaladgálva próbálja megszerezni óráját, mielőtt azt kidobod az ablakon (gól). 

Bármilyen hasonlóság vagy megegyezés a véletlen műve, mi leginkább a "kötény"-hez értünk, az meg ugye konyhai alkalmatosság. :-) 

image_48.jpeg

Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek! #HUN

image_47.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr828799752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása