Gekko Pub

Gekko Pub

Azt ugye már tisztáztuk, hogy az ember társas lény, és enni jó?

2015. október 16. - Gekko Pub Szombathely

A kettő pedig szervesen kapcsolódik egymáshoz. Ha azonban a létszám egy bizonyos szintet túllép, adódhatnak problémák.

Mert miről is lesz emlékezetes egy parti? Legtöbben szerintem az élményre szavaznánk, meg a jókedvű szelfikre, ám azért ha otthon szervezzük meg a találkozót, történhetnek balesetek, a plafonon akár évekig nézegethetjük a pezsgődurrantás nyomait, és a szőnyeg foltjait sem győzzük majd takargatni. Mikor pedig a buli végén, a „romhalmaz” közepén, hullafáradtan lehanyatlunk egy fotelba, felmerül, hogy... nos, ismerős?

„Jééé, nem is tudtam, hogy itt van ilyen!” – kiáltott fel egy kedves ismerősünk, mikor meglátta a különtermünket. Hiába törzsvendég, és hosszú évek óta szokott rendelni is tőlünk, tátva maradt a szája, pedig nem volt eddig sem titok, hogy van egy helyiségünk a hátsó traktusban, amit direkt arra találtunk ki, hogy az imént részletezett katasztrófákat el tudjuk kerülni. Hangulata tökéletesen illeszkedik a jól ismert elülső részhez, ám mégis meghittebben tudunk együtt lenni családunkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel, kollégáinkkal.

A nagyjából 20-25 fős kapacitás biztosítja, hogy „nem veszünk el” a tömegben, mindenki mindenkivel kényelmesen tud egy pár szót váltani. Külön bejárat biztosítja, hogy ne kelljen az éttermen átvágni sem befelé jövet, sem pedig akkor, ha egy jó szivarnak hódolnának. Szülinapok, névnapok, családi-baráti összejövetelek, legény-, és leánybúcsúk, és céges bulik helyszíne lehet tehát a hátsó termünk, ráadásul az ételről-italról is mi gondoskodunk. (Tudjátok, az otthon az a hely, ahol vacsora után el kell mosogatnotok. )

Külön megbeszélés tárgya szinte minden, maximálisan rugalmasak vagyunk, - akár kedvezménnyel, akár ételekkel - és zártkörű rendezvénynél garantáltan akkor van záróra, amikor Ti szeretnétek. Nektek nincs is más dolgotok, mint check, truváj, szelfi.

Aki nem hiszi, járjon utána.

Kövess bennünket weboldalunkon, FacebookonInstagramon, Tumblr-en!

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr757972579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása