Gekko Pub

Gekko Pub

"Félek attól a naptól, amikor a technológia fontosabb lesz, mint a személyes kapcsolattartás..."

2015. október 02. - Gekko Pub Szombathely

"... A világon lesz egy generációnyi idióta.” - mondta Albert Einstein, a valaha élt egyik legnagyobb koponya a Földön, még jóval a mobilinternet, és az okos telefonok hajnala előtt.




De tényleg! Minek tapicskoljuk a képernyőt, amikor akár össze is futhatnánk? Az ember egyik éltető eleme a társaság és a beszélgetés, amihez nyugodt körülmények között leginkább egy asztal körül üldögélve, eszegetve, iszogatva jutunk hozzá. Családtagokkal, barátokkal, kollégákkal jó néha összejönni, és lehuppanni egy kellemes helyen, majd rendelni kedvenceinkből. Persze nem mindegy, hogy mindehhez milyen környezet, és kiszolgálás párosul, és hogy az ember mennyire tudja - jó értelemben - „elengedni” magát. Nálunk garantáltan magatok mögött hagyhatjátok a stresszt, és akár el is bújhattok a világ elől egy félreeső boxban. Tehetitek mindezt úgy, hogy közben különleges gondossággal készült fogásokat ehettek, legyen szó gourmet-élvezetekről, vagy éppen egy jól megpakolt, finomra sütött pizzáról.

A bőséges választék kapcsán azonban fel kell készülnötök rá, hogy nehéz lesz a választás, ám ez sem lehet gond, mert a legközelebbi alkalomra is marad felfedeznivaló. Mindeközben érdemes figyelni a szezonális kínálatunkat, hiszen mi az évszakok váltakozását is követjük, így az adott pillanat, vagy időszak hangulatát még teljesebben át tudjátok velünk élni.

Nekünk fontos, hogy Ti elégedetten dőljetek hátra, és az éhség és szomjúság elmúltával újra „színesben lássatok” mindent! Mert a világ csodaszép, és nagyrészt valóban rajtunk múlik, hogy az életünkből mit tudunk kihozni! Ha pedig már tényleg menthetetlenül púposra ettétek magatokat, és már egy szót sem tudtok kinyögni, még mindig csetelhettek egymással szép csendben az ingyenes WiFi istenének mindenható könyörületességéből.

Ámen!

Kövess bennünket weboldalunkon, FacebookonInstagramon, Tumblr-en!

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr247881444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása