Gekko Pub

Kreatív Húsvét

2017. április 08. - Gekko Pub Szombathely

Locsolók, barátok, rokonok, gyermekek - természetes a vendégjárás, ilyenkor jól jön pár igazán ünnepi és ötletes vendégváró finomság. Összeállításunkban az elsődleges szempont, hogy olcsó, másodlagos a gyors megvalósítás. Olyan ötleteket hoztunk, amelyeket kevés hozzávalókból és minimális kézügyességgel tudunk elkészíteni, mégis egyediek. Reméljük, elnyeri tetszéseteket.

img_7191.JPG

Melegen ajánljuk:

img_7192.JPG

Szendvicsek extrákkal:

img_7190.JPG


Válogassatok, szemezgessetek:

img_7199.JPG


(Forrás: internet, innen-onnan.)

Marha jó!

Lassan beköszönt a nyár, de mielőtt eltennénk a téli ruhákat, és elővennénk a fürdőruhákat, gondoljunk az átmenetre. Tavasszal már igenis jó idő lesz!

d5cce88d-7d71-4870-a936-36a596a36edc-67878-00004935aaf93fa9.jpeg

A körte pedig tökéletes alapanyag a hűsítő fogásokhoz, melyet a méz selymessége tesz pikánsabbá. Hideg mézes körtekrémlevesünk:

img_6643.JPG

Elterjedt fogás a hazai asztalokon a csirkéből készült finomságok. A baromfiudvar eme kedvelt jószága tán még röfi barátunknál is változatosabb kínálatot nyújthat kedvelői számára. Finom és egészséges, nem terheli le szervezetünket, hát miért is ne készítenénk belőle nyárelő ínyencséget. Mondjuk ÚJ ajánlatunkról: borskéregben sült csirkemell csíkok bébikukoricával friss tavaszi salátaágyon? Ha azt gondolod, hogy “ááá, ugyan, ez csak diétás kaja”, akkor tévedsz. Laktat, de nem okoz teltségérzetet. Ha ezt ebédeled, vacsoráig egészen biztosan nem leszel éhes.

img_6641.JPG

Pont annyira fűszereztük, hogy még jobban kiemeljük a tepertő ízét, de semmiképpen se nyomjuk el azt, amely sajt ölelésében igazán újszerű élménnyel fog meglepni bennetek. Hozzá nagyon jól működő szűzpecsenyét társítunk, az összhatást pedig rösztivel elkábítva tesszük gyönyörű ízzé. Sajtos tepertőkrémmel töltött szűzpecsenye rösztivel: új ajánlatunkról!

img_7201.JPG

Ha azt mondjuk brassói aprópecsenye, alighanem ezzel egyáltalán nem lógunk ki a magyar ízlelőbimbók átlagából. Több legenda is létezik feltalálásával kapcsolatban, kezdve a MÁV Utasellátó szakácsával, aki egyesek szerint a Brassó felé tartó vonaton találta fel, de mindenféle más vendéglőslegenda is magáénak tartja a jogot. A nyolcvanas években az éttermi kínálat állócsillaga volt, nem is érdemtelenül. Egyszerű frissensült, élvezeti értéke nagy. 

img_6645.JPG

Mennyei örömök a pampákról: marha jó! A steak nagyon érzékeny étel, amelynek az íze mellett az állaga is nagyon fontos szempont. Az egyik titok, hogy minél jobb minőségű a hús, annál finomabb végeredményre számíthatunk. A második trükk a sütés metodikájában van. Szóval aki evett már igazán jó steaket, az tudhatja, hogy milyen kulináris élményt jelenthet. Aki meg nem, az ábrándozás kergetése helyett, próbálkozzon nálunk! Argentin steak tejszínes zöldbors mártással és krokettel: 

img_6642.JPG

A keksztekercs valószínűleg mindannyiunk gyermekkori kedvence. És az otthon ízei emelhető eggyel magasabb szintre! Új ajánlatunkról: banános vajkrémmel töltött keksztekercs, meggykrém öntettel.

img_6644.JPG

Házhozszállítás - Gekko Pub

Rendelés és általános információk:

- rendelés leadása személyesen a Gekko Pub és Étteremben (Szombathely, Szelestey u. 2.) vagy telefonon a 94/340-320, illetve a 20/926-2068 telefonszámokon, nyitvatartási időben

- a kiszállítás hétfő-kedd-szerda-csütörtök-vasárnap: 11:00 és 22:00 óra között, péntek-szombat 11:00 és 24:00 óra között történik

- kiszállítási idő általában a rendelés leadásától számított 40-60 perc, amely csúcsidőben hosszabbodhat.


img_5157.JPG

Díjak:

- ételeink ára: www.gekkopub.hu

- doboz (csomagolása): 70 Ft/db

- kiszállítás címenként:

           - Szombathely körgyűrűn belül: 200 Ft

           - Szombathely körgyűrűn kívül: 350 Ft (Oladi körforgalom után, Herény, Kámon, Bogát, Gyöngyöshermán,                  Minerva, Parkerdő-lakópark.)

           - Zanat, Gencsapáti, Sé, Nárai, Petőfi-telep: 700 Ft 

            - Torony, Táplánszentkereszt, Vép: 900 Ft

Az étlapon szereplő valamennyi ételünket kiszállítjuk:

img_3429.PNG

Fizetés az étel átvételekor történhet:

img_6091.JPG

- készpénzzel

- Erzsébet utalvánnyal

- bankkártyával

- Szép kártyával

- OTP cafeteria e-utalvánnyal

- Erzsébet Plusz e-utalvánnyal

Elektronikus kártyát abban az esetben tudunk elfogadni, ha azt a rendelés leadásánál jelzik!

ÁFÁ-s számla igényét, szintén előre kérjük jelezni.

Vicces éttermi bejegyzések:

Sokan kerülhettek már olyan helyzetbe, hogy panaszt kellett tenniük. Azt azonban el se hinnénk, mi minden miatt képesek vagyunk elégedetlenkedni. Íme egy válogatás a legmókásabb éttermi panaszokból. Jó szórakozást és olvasást kívánunk!

204bfc07-1d35-49ec-8b1e-67dc544e6f28-42959-00003238a5c06f5b_tmp.png

“Az étel hideg volt, a pincér meleg.”

“Felháborító, hogy fél adagot hetven százalékos áron számítanak fel, ha a felét eszem meg, akkor a felét fizetem csak ki. Cserébe lenyúltam a borsszórót.”

“Távozáskor a felszolgálójuk indulatosan szólt hozzám és megfenyegetett, hogy rendőrt hív. Igaz, hogy véletlenül elfelejtettem fizetni, de akkor sem kéne így viselkedni.”

“A vécében nem volt kéztörlő, de hajszárító meg igen. Szerintem át kéne gondolni a mi a fontosabb..”

“Illedelmesen megkértem a pincért, hogy nem e lehetne csinálni egy kis grízes tésztát, amire ő bement a konyhára és még itt az étteremben is hallottam ahogy röhögnek és gúnyolódnak rajtam. Nem mindenki gazdag ám.”

“A köretként felszolgált burgonya nem volt megpucolva, rajta volt a héja. A húst azért megsütik?” - kiegészítés: steak burgonya

“Felháborító, hogy azt az egy tányér ételt csak a rohadt termékbemutató után hajlandóak felszolgálni. Smucig népség.”

8eb1dfdf-f288-4246-bb0c-c4901b261346-42849-0000322ed4f29146_tmp.png

“Tisztelt vezetőség. A sonkával sajttal töltött pulyka szerintem macskahúsból van. Kérem változtassák meg az étlapon.”

"Felháborító, hogy nem tartanak alkoholt, legalább bort. Bezzeg a pincérek mind részegek!"

“Nem kéne feltenni az étlapra valami olyan kaját is amit szeretek?”

"A pincérek egész nap a telefont nyomkodják, ilyen erővel fészbukon is megrendelhetném az ételt."

"A felszolgálóhölgy olyan ronda, hogy csak nagy öklendezések közepette voltam képes megenni a pizzámat."

"Az üzletvezető elkezdett ordítani velem és meg is lökött, mert szerinte lehánytam a muskátlikat."

 És végül a kedvenc!
“Tisztelt XY Étterem! A mai napon vacsorázni jöttünk a családommal, majd miután [Szerda Úr] nevű pincér fogadott minket és kihozta a megrendelt italokat, váratott minket az étel megrendelésével. Miután méltóztatott felvenni a kívánalmainkat, leült dohányozni és megivott egy pohár sört is. Ezekután az ételünk, ami megjegyzem elég lassan készült el, ehetetlenül forrón érkezett meg, legalább 5 percet kellett várni, mire a levesek ehető állapotra hűltek, viszont ami a biztosítékot kiverte nálam és a családomnál, az [Szerda Úr] nevű pincér viselkedése, ugyanis míg étkeztünk, obszcén szavakkal és trágár jelzőkkel illetett italokat készített, amit egy rendes katolikus ember soha nem ejt ki a száján. A teljesség igénye nélkül felsorolnám azt a pár szót amit hallottam tőle: sex on the beach, orgazmus, knock me down and fuck me. Ezek a hiába csak fantázia nevek, kulturált ember, étkezésre szánt helyiségekben ilyet nem, hogy nem említ, de az, hogy ilyeneket árul és azt reklámozza is, az már több mint erkölcstelen. Szeméremsértésért feljelentést fogok tenni, ugyanis kiskorú gyerekeim is hallották ezt.
Tisztelettel [Dr. Kovács Géza]”

c9db9bcc-3ee8-4b9a-982d-d5ad2f7ab982-42849-0000322daff8a38b_tmp.png

 

Forrás: internet, innen-onnan

Forró február bemutatja:

A sült paprikakrémleves egy igazi tavaszi ínyencség. A sütés kiemeli a paprika intenzív ízét, füstös aromát kap, melyet nagyon jól kiegészít a bivaly mozzarella krémes lágysága.

img_4064.JPG

Ha eleged van azokból a diétás fogásokból, amelyeknél még az éhezés is jobb, akkor neked ajánluk ezt a ruccolás ricottával töltött jércemellet parmezános sült zöldségekkel, ami garantáltan megörvendezteti az ízlelőbimbóidat, anélkül hogy utána a pocakodat méregetnéd aggódva a tükörben. (A ricotta egy krémes sajtféle, állagában a mascarponéra hasonlít. A ruccola vagy más néven borsmustár pedig vitamindús levélzöldség.)

img_4062.JPG

Egy különlegesség új ajánlatunkon! Mivel a vadállatok változatos növényi táplálékot fogyasztanak, sokat mozognak, és egész életüket a szabadban töltik, húsuk alacsonyabb zsírtartalmú, rendkívül gazdag ízanyaguk, és kedvező tápanyag-összetételük ideális étekké teszik. Nem meglepő módon, húsuk harmonizál a vadon termő gyümölcsök ízeivel, hiszen közös élőhelyről származnak. Szarvascomb vörösboros gyümölcsmártással, túrófánkkal:

img_4060.JPG

4. Amíg nem kóstoltad az oroszlánt, addig a bélszín az állatok királya. Bizony. (bélszín steak chipotle mártással, édes burgonya chipsszel)

img_4063.JPG

5. A palacsinta is olyan, mint a pálinka. Ha csak egyet veszel belőle, akkor kár volt elkészíteni. Amerikai rakott palacsinta:

img_4061.JPG

 www.gekkopub.hu

Téli ajánlatunk bemutatja:

e0e496a4-0d88-4d03-ad7b-34f157da2817-43177-00003afe6eed9611_tmp.png

A póréhagymás krémlevesünk hideg téli napokon lehet jó választás, pláne akkor, amikor tényleg csak rövid időt hagytok nekünk arra, hogy valami finomat, tartalmasat tegyünk elétek az asztalra. Kicsit pikáns, kicsit elegáns, kicsit egyszerű, de mégis nagyszerű, amely bacon chipsszel elkábítva karakteres ízélménnyel lep meg bennetek.

img_3015.JPG

Vaslapon sült csirkemell fetával és aszaltparadicsommal töltve, gránátalmás kevert salátával

Elterjedt fogás a hazai asztalokon a csirkéből készült finomságok. A baromfiudvar eme kedvelt jószága tán még röfi barátunknál is változatosabb kínálatot nyújthat kedvelői számára. Finom és egészséges, nem terheli le szervezetünket, hát miért is ne készítenénk belőle téli ínyencséget. Ha azt gondolod, hogy “ááá, ugyan, ez csak diétás kaja”, akkor tévedsz. Laktat, de nem okoz teltségérzetet. 

img_3013.JPG

A borjúpofa bizarr hangzása ne késztessen senkit elhamarkodott ítélkezésre, a világ egyik legízletesebb húsáról van szó, melyet selymes paprikás mártásban és szélesmetélttel tálalunk. Íme:

img_3016.JPG

Mindenki emlékszik a Kincs ami nincs-re, amiben a Puffin lekvárok hajóból való kidobálása után a nagy pofonosztó kimondja: az én kedvencem ugyanis a bab! (A Gekko Pub!)

Randi előtt vagy alatt semmiképp sem ajánljuk ezt a fogást… khm, de magányos estéken, vagy ordenáré haveri összeröffenéseken viszont remek szolgálatot tesz majd téli ajánlatunkról a bélszínlángos babraguval és mogyoróburgonyával, amely mellé bor és sör egyaránt csúszik, és ha a táplálkozás után mi is felpofozunk valakit, akkor tényleg tökéletessé tehetjük a Bud Spencer esténket. :D

img_3017.JPG

Gasztrokalandozások rovatunk következik, avagy meg kell érteni a logisztikát és a logikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Így a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Argentin marhasteak narancsos barbecue mártással, krokettel:

img_3019.JPG

A madártej szinte mindenki gyerekkori kedvence. Francia találmány: ile flottante, azaz úszó sziget. Nem kell sokat töprengenünk a névválasztáson, hiszen a könnyedén lebegő habfelhők - tojásfehérjehabból készült galuskák tényleg olyanok, mint az úszó szigetecskék. A desszert nagyszerűsége nemcsak az ínycsiklandó látványban, illatban és ízharmóniában rejlik, hanem abban is, hogy elkészítéséhez mindig fontos a kifogástalan alapanyag, esetünkben a frissesség és a minőség kiemelt szerepet kap. Sűrű, krémes vaníliás levében ülnek a mandulapettyekkel beszóródott habgaluskák.

img_3012.JPG

ÚJDONSÁG! Családi tálak 4-6-8 főre: 

img_3023.PNG

Pálinka

"Fektesd a pénzed alkoholba, sehol másutt nem kapsz 40%-ot." - Ehhez hasonló elmésségeket szerintem napokig tudnánk sorolni, ám azért nagyon nem mindegy, hogy miből, hogyan, és mennyit fogyasztunk. Szinte minden valamirevaló országnak meg van a maga nemzeti itala, nekünk magyaroknak ilyen a pálinka.

0efa7557-b0c4-4b1c-813b-89bad3886c83-9002-00000e341eb6b433_tmp.png

A nyugati gasztronómiában több évtizedes hagyománya van az égetett szeszes italok és az ételek párosításának. Együtt fogyasztva őket, ideális esetben olyan harmóniák alakulhatnak ki, melyek még a sokat próbált ízlelőket is meglepik. Ennek tudatában kijelenthetjük: a pálinkának is megvan a helye a gasztro-kultúrában.

img_2532.JPG

Annak ellenére, hogy egy jól elkészített pálinkát a nap szinte minden szakában lehet fogyasztani, máig megvannak elsődleges alkalmai. Az egyik legelterjedtebb szokás a reggeli idejére helyezi. Ma is ismert a mondás: "Köszönöm, de már reggeli után vagyok." A mondat hátterében a régi paraszti életstílus állt. Hajnali kelés télen-nyáron, sokszor ropogós hideg mínuszokban, és minden "rendes" ember pálinkával kezdte a napot. Ezután következtek a ház körüli munkák, s mire a nap már felkelt, addigra a pálinkától, no meg az időközben elvégzett munkától, igencsak megjött az étvágy.

61741fbd-de9c-4750-be68-b896192fbb58-43794-00003c6d9015d9be_tmp.png

Az ital fogyasztási kultúrája a XIX. század végén, a XX. század elején érte el csúcsát. A két világháború között a barackpálinka világszerte ismert és kedvelt volt, de szilvából, cseresznyéből és almából is meggyőző "főzetek" készültek. A gasztronómia nyitott a jó minőségű pálinkákra, s egyre inkább megfigyelhető, hogy kezdenek kialakulni a klasszikus pálinka-étel kapcsolatok.

ca15e7a5-2b45-4025-83ba-dd52ff2a901f-43794-00003c6c503ed8fa_tmp.png

Kóstolásnál a kevésbé karakteres pálinkáktól indulunk az érleltebbek felé. Leghelyesebb fogyasztási hőmérséklete maximum 16-19 fok között ajánlott. Ennél alacsonyabb hőfokon félő, hogy értékei rejtve maradnak, a felső határ felett, pedig az aromaanyagok túlságosan gyors párolgása vonhat el a fogyasztás élvezetéből. Sokan hisznek a pálinka aperitif jellegű fogyasztásában. Bár köztudott, hogy az étkezés elindítójának lehetőleg minél kisebb alkoholtartalmú, kevésbé "agresszívebb" italok ajánlatosak, hiszen ezek célja elsősorban az ízlelő környezet felkészítése. Ha túl markáns ízű pálinkát választatok kezdésnek, akkor fennáll a veszélye, hogy az ízlelőbimbókat eltompítja, és az ezután következő fogásaink értékei kissé rejtve maradnak. Távol álljon tőlünk, hogy bárkit eltántorítsunk aperitifként történő fogyasztásától, ám ha így tesztek, akkor felszolgálóink javasolni fogják a visszafogott illattal és ízzel rendelkező választékunkat, mint ahogy az étkezés lezárásához is bátran érdeklődjetek kollégáinktól, amely ideális választás lehet.

ae2f3d4d-5fc7-4cb9-9572-e55a62bd420b-43794-00003c6d791679d1_tmp.png

Legyen a pálinka gasztronómiai élvezet, és ne kellemetlen helyzetek, és irgalmatlan fejfájás forrása! Fogyasszuk mértékkel és tartózkodással! (Tehát nem mérték a vödör, és nem tartózkodunk az asztal alatt!)

 

Beer-lak extrákkal

img_2302.JPG
Hogy étel és bor harmóniája hogyan viszonyul egymáshoz - közismert tény, de mostanra már egyre gyakoribb, hogy egy pohár sört rendelnek a vendégek étkezés előtt. Hogy a trend volt-e előbb vagy a sör jótékony hatásait alátámasztó vizsgálatok, ma már nem lehet tudni. Mindenesetre tökéletesen előkészíti a gyomrot, mintegy energiákkal telíti az étkezés előtt.

img_2073.PNG

De, hogy az egyszeri étteremlátogató se jöjjön zavarba, ha sörrel kísért ebédre vagy vacsorára vágyik, bátran érdeklődjön felszolgálóinktól, hogy az elkövetkező étkezés a lehető legkellemesebb élményt jelentse számu(n)kra - azaz milyen sört fogyasszunk a fogásokhoz.

img_2057.JPG

Ami a halakat illeti, minden ellenkező híreszteléssel ellentétben remekül “úsznak” a sörben.

img_2072.PNG

Ha ennek a párosítása mellett döntünk, javasoljuk fish and chips ételünket - tőkehal rosejblivel, mivel a sörben megjelenő pörkölési aromák remekül harmonizálnak a sütés során keletkező halízekkel.

img_2071.PNG

A sörben sült kemencés egész csülöknek két összetevője van: sör és csülök. És van egy harmadik is. Gekko Pub!  Hozzávalók. Végy három üveg sört (de ne alkoholmenteset!), ebből egyet igyál meg rendeléskor, a másikat meg közvetlenül tálalás előtt. Nem mintha bátorságra lenne szükséged, vagy mintha a feladat megkívánná, te kívánod meg. Aztán következik az ízkavalkád: a kívül ropogósra sült, belül omlós csülök igazi ínyencfalat. Aki nem veti meg az ízes, laktató finomságokat, és még jó ideig nem tervezi, hogy komoly diétába kezd, az ne hagyja ki. 

img_2308.PNG 

ÚJDONSÁG rovatunk bemutatja:

Erős sör, erős embereknek. Havasok és rengetegek világa az övék - kicsit vad, de nagyon is székely! Ezt tükrözi a Csíki Barna Sör is, melybe tudásuk és szeretetük mellett, a medve erejét csempészték. Így kaptunk egy magas, 7 %-os alkoholtartalmú, bock típusú, karakteres ízvilágú, kézműves barna sört. Vigyázat, a medve nem játék! 

img_2303.JPG

Karácsony

„A Karácsony azért van decemberben, mert egyébként semmi jó nem lenne abban a hónapban.”

img_0873.JPG

Egyik ismerősünk vélekedése majdnem stimmel is, hiszen hideg, szürke, olykor havas-jeges, és sötét időszak az év utolsó hónapja, amikor már mindenki az ünnepekre készülődik, és talán csak egyedül ez tartja bennünk a lelket. Minden híresztelés ellenére azonban a Karácsony továbbra sem a mértéktelen, és esztelen szerzés és habzsolás, hanem a család, és a szeretet ünnepe. Szerencsések vagyunk, mert tőletek sok szeretetet kapunk, és egy kicsit talán egy család is vagyunk. Egész évben azért dolgoztunk, hogy Ti a lehető legizgalmasabb ajánlatok, legízletesebb ételek és italok közül választhassatok, és jól érezzétek magatokat nálunk. Bizonyára volt, amikor hibáztunk, vagy éppen több időbe telt kivárni, mire nekiláthattatok kedvenceiteknek, de hát egyrészt – ahogy mondani szokták – „lassú munkához idő kell”, másrészt - komolyabbra fordítva - a minőségi ételek elkészítésének meg kell adni a módját! Ebből jövőre sem engedünk, és továbbra is azon leszünk, hogy kivételesen magas nívót tartsunk, és mindenkit maximálisan ki tudjunk szolgálni.

img_0874.JPG

Karácsonykor legyetek együtt szeretteitekkel, a családdal, emlékezzetek azokra, akik már nincsenek közöttünk, és gondoljatok arra, hogy egy kedves szó, egy érintés, egy ölelés sokkal többet ér bármilyen csilli-villi ajándéknál! (Na jó, ha kaptok aputól egy Maseratit, azért tessék örülni neki!)

img_0875.JPG

Minden kollégánk nevében békés, és szeretetteljes Karácsonyt kívánunk!

img_0876.JPG

Gekko truváj

Azt ugye már korábban tisztáztuk, hogy az ember társas lény, és enni jó, a kettő pedig szervesen kapcsolódik egymáshoz. Ha azonban a létszám egy bizonyos szintet túllép, adódhatnak problémák. Van egy kis különtermünk a hátsó traktusban, amit direkt arra találtunk ki, hogy az otthoni vendégvárós-romhalmazos "katasztrófákat" el tudjátok kerülni. Hangulata tökéletesen illeszkedik a jól ismert elülső részhez, ám mégis meghittebben tudunk együtt lenni családunkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel, kollégáinkkal. A nagyjából 20-25 fős kapacitás biztosítja, hogy „nem veszünk el” a tömegben, mindenki mindenkivel kényelmesen tud egy pár szót váltani. Külön bejárat biztosítja, hogy ne kelljen az éttermen átvágni sem befelé jövet, sem pedig akkor, ha egy jó szivarnak hódolnátok. Szülinapok, névnapok, családi-baráti összejövetelek, legény-, és leánybúcsúk, és céges bulik helyszíne lehet e helyiségünk, ráadásul az ételről-italról is mi gondoskodunk. Külön megbeszélés tárgya szinte minden, maximálisan rugalmasak vagyunk, és garantáltan akkor van záróra, amikor gondoljátok.

img_0009.JPG

A nyár az intenzív élmények, színek, illatok és a (teljes anyagi) leégés időszaka, amiből nálunk van egy darabka forró Mexikó! A fő attrakció ebben az ínyencségben a tortilla tekercselése, amely (tetszés szerint) sonkával vagy baconnel elkábítva igazán újszerű élménnyel fog meglepni benneteket. Hozzá teljesen egyszerű, de nagyon jól működő fokhagymás mártogatóst párosítunk. Íme:

img_0021.PNG

A sörben sült kemencés egész csülöknek két összetevője van: sör és csülök. És van egy harmadik is. Gekko Pub! Hozzávalók. Végy három üveg sört (de ne alkoholmenteset!), ebből egyet igyál meg rendeléskor, a másikat meg közvetlenül tálalás előtt. Nem mintha bátorságra lenne szükséged, vagy mintha a feladat megkívánná, te kívánod meg. Aztán következik az ízkavalkád: a kívül ropogósra sült, belül omlós csülök igazi ínyencfalat. Aki nem veti meg az ízes, laktató finomságokat, és még jó ideig nem tervezi, hogy komoly diétába kezd, az ne hagyja ki. Ha pedig már eszünk, innunk is kell, és egy Pub sörkínálatához jellemző módon széles skálán kínáljuk a "folyékony kenyér" nedűt. 

img_2308.PNG

Távoli vidékek gasztronómiáját is élvezheted, és még csak utazni sem kell. A sor pedig folytatódik, azaz be lehet térni a már jól megszokott ízek, de ismeretlen terepek felkutatása okán is, illetve házhoz is szállítjuk. www.gekkopub.hu