Gekko Pub

Gekko Pub

Falatnyi Itália

Dolce Vita

2017. május 04. - Gekko Pub Szombathely

img_9231.PNG

Az igazi minestrone levest Olaszországban is régiónként eltérően készítik - gyakran szezonfüggő, abból készül, ami éppen frissen kapható. A lehetőségek végtelen tárháza lakozik benne, szóval a lényege az, hogy nagyon sűrű. Kóstold meg nálunk Itáliát új ajánlatukról: aki mer, annál van a kanál. 

img_9196.PNG

Igen, tudjuk, nagyon sokan szeretitek a csirkemellet, ezért fel is került falatnyi Itália ajánlatunkra. Kezdődik ott, hogy paradicsom, mozzarella és friss bazsalikom… Nem is szaporítjuk a sorokat, jöjjön a produkció: csirke caprese.

img_9217.PNG

A húsimádók körében ez maga a beteljesült álom! És amíg nem kóstoltad az oroszlánt, addig a a bélszín az állatok királya. Bizony! Szóval aki evett már igazán jó steaket, az tudhatja, hogy milyen kulináris élményt jelenthet. Aki meg nem, az ábrándozás kergetése helyett, próbálkozzon nálunk! Falatnyi Itália ajánlatunkról: bélszín steak capri-lime mártással, baconbe tekert spárgával.

img_9226.PNG

Ebben a nyalakodni való mascarpones pohárkrémben az a jó, hogy villámdeszertnek is megfelel, de hosszabb étkezés lezárásához is tökéletes. Kellően krémes, amelyet friss eperrel teszünk "életmentővé".  Mascarpone pohárkrém friss eperrel:

img_9202.PNG

Akik szeretik a "tengeri herkentyűket", azok megegyeznek abban, hogy közülük a királyrák a "király". Ásványi anyagokban, főleg fehérjékben gazdag, viszont zsírban nagyon szegény. Falatnyi Itália ajánlatunkról: pappardelle articsókával és friss bazsalikommal - választható alapok: pesto, paradicsomos, tejszínes - választható feltétek: bélszíncsíkok, grillezett gomolya, királyrák.

img_9238.PNG

Igazán laktató finomság a grillezett gomolya tésztával. A jellegzetes ízű sajt a sütéstől egy extra ízt kap, amit a megpirult "kéreg" tovább fokoz. Ki ne szeretné mennyei ízét, a roppanós külsőt és a lágyabb belső részt? Falatnyi Itália ajánlatunkról: pappardelle articsókával és friss bazsalikommal - választható alapok: pesto, paradicsomos, tejszínes - választható feltétek: bélszíncsíkok, grillezett gomolya, királyrák.

img_9245.PNGPappardelle articsókával és friss bazsalikommal:

- választható alapok: pesto, paradicsomos, tejszínes

- választható feltétek: bélszíncsíkok, grillezett gomolya, királyrák

img_9250.PNG

Kóstold végig Itáliát!

img_9230.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr5512482043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása