Gekko Pub

Gekko Pub

Téli ajánlatunk bemutatja:

2017. január 31. - Gekko Pub Szombathely

e0e496a4-0d88-4d03-ad7b-34f157da2817-43177-00003afe6eed9611_tmp.png

A póréhagymás krémlevesünk hideg téli napokon lehet jó választás, pláne akkor, amikor tényleg csak rövid időt hagytok nekünk arra, hogy valami finomat, tartalmasat tegyünk elétek az asztalra. Kicsit pikáns, kicsit elegáns, kicsit egyszerű, de mégis nagyszerű, amely bacon chipsszel elkábítva karakteres ízélménnyel lep meg bennetek.

img_3015.JPG

Vaslapon sült csirkemell fetával és aszaltparadicsommal töltve, gránátalmás kevert salátával

Elterjedt fogás a hazai asztalokon a csirkéből készült finomságok. A baromfiudvar eme kedvelt jószága tán még röfi barátunknál is változatosabb kínálatot nyújthat kedvelői számára. Finom és egészséges, nem terheli le szervezetünket, hát miért is ne készítenénk belőle téli ínyencséget. Ha azt gondolod, hogy “ááá, ugyan, ez csak diétás kaja”, akkor tévedsz. Laktat, de nem okoz teltségérzetet. 

img_3013.JPG

A borjúpofa bizarr hangzása ne késztessen senkit elhamarkodott ítélkezésre, a világ egyik legízletesebb húsáról van szó, melyet selymes paprikás mártásban és szélesmetélttel tálalunk. Íme:

img_3016.JPG

Mindenki emlékszik a Kincs ami nincs-re, amiben a Puffin lekvárok hajóból való kidobálása után a nagy pofonosztó kimondja: az én kedvencem ugyanis a bab! (A Gekko Pub!)

Randi előtt vagy alatt semmiképp sem ajánljuk ezt a fogást… khm, de magányos estéken, vagy ordenáré haveri összeröffenéseken viszont remek szolgálatot tesz majd téli ajánlatunkról a bélszínlángos babraguval és mogyoróburgonyával, amely mellé bor és sör egyaránt csúszik, és ha a táplálkozás után mi is felpofozunk valakit, akkor tényleg tökéletessé tehetjük a Bud Spencer esténket. :D

img_3017.JPG

Gasztrokalandozások rovatunk következik, avagy meg kell érteni a logisztikát és a logikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Így a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Argentin marhasteak narancsos barbecue mártással, krokettel:

img_3019.JPG

A madártej szinte mindenki gyerekkori kedvence. Francia találmány: ile flottante, azaz úszó sziget. Nem kell sokat töprengenünk a névválasztáson, hiszen a könnyedén lebegő habfelhők - tojásfehérjehabból készült galuskák tényleg olyanok, mint az úszó szigetecskék. A desszert nagyszerűsége nemcsak az ínycsiklandó látványban, illatban és ízharmóniában rejlik, hanem abban is, hogy elkészítéséhez mindig fontos a kifogástalan alapanyag, esetünkben a frissesség és a minőség kiemelt szerepet kap. Sűrű, krémes vaníliás levében ülnek a mandulapettyekkel beszóródott habgaluskák.

img_3012.JPG

ÚJDONSÁG! Családi tálak 4-6-8 főre: 

img_3023.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr9312171096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása