Gekko Pub

Gekko Pub

Gekko truváj

2016. november 19. - Gekko Pub Szombathely

Azt ugye már korábban tisztáztuk, hogy az ember társas lény, és enni jó, a kettő pedig szervesen kapcsolódik egymáshoz. Ha azonban a létszám egy bizonyos szintet túllép, adódhatnak problémák. Van egy kis különtermünk a hátsó traktusban, amit direkt arra találtunk ki, hogy az otthoni vendégvárós-romhalmazos "katasztrófákat" el tudjátok kerülni. Hangulata tökéletesen illeszkedik a jól ismert elülső részhez, ám mégis meghittebben tudunk együtt lenni családunkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel, kollégáinkkal. A nagyjából 20-25 fős kapacitás biztosítja, hogy „nem veszünk el” a tömegben, mindenki mindenkivel kényelmesen tud egy pár szót váltani. Külön bejárat biztosítja, hogy ne kelljen az éttermen átvágni sem befelé jövet, sem pedig akkor, ha egy jó szivarnak hódolnátok. Szülinapok, névnapok, családi-baráti összejövetelek, legény-, és leánybúcsúk, és céges bulik helyszíne lehet e helyiségünk, ráadásul az ételről-italról is mi gondoskodunk. Külön megbeszélés tárgya szinte minden, maximálisan rugalmasak vagyunk, és garantáltan akkor van záróra, amikor gondoljátok.

img_0009.JPG

A nyár az intenzív élmények, színek, illatok és a (teljes anyagi) leégés időszaka, amiből nálunk van egy darabka forró Mexikó! A fő attrakció ebben az ínyencségben a tortilla tekercselése, amely (tetszés szerint) sonkával vagy baconnel elkábítva igazán újszerű élménnyel fog meglepni benneteket. Hozzá teljesen egyszerű, de nagyon jól működő fokhagymás mártogatóst párosítunk. Íme:

img_0021.PNG

A sörben sült kemencés egész csülöknek két összetevője van: sör és csülök. És van egy harmadik is. Gekko Pub! Hozzávalók. Végy három üveg sört (de ne alkoholmenteset!), ebből egyet igyál meg rendeléskor, a másikat meg közvetlenül tálalás előtt. Nem mintha bátorságra lenne szükséged, vagy mintha a feladat megkívánná, te kívánod meg. Aztán következik az ízkavalkád: a kívül ropogósra sült, belül omlós csülök igazi ínyencfalat. Aki nem veti meg az ízes, laktató finomságokat, és még jó ideig nem tervezi, hogy komoly diétába kezd, az ne hagyja ki. Ha pedig már eszünk, innunk is kell, és egy Pub sörkínálatához jellemző módon széles skálán kínáljuk a "folyékony kenyér" nedűt. 

img_2308.PNG

Távoli vidékek gasztronómiáját is élvezheted, és még csak utazni sem kell. A sor pedig folytatódik, azaz be lehet térni a már jól megszokott ízek, de ismeretlen terepek felkutatása okán is, illetve házhoz is szállítjuk. www.gekkopub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr2011973402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása