Gekko Pub

Gekko Pub

RIO 2016

2016. július 28. - Gekko Pub Szombathely

 

image_70.jpeg

 

image_71.jpeg

 

2016. augusztus 5. - Kezdetét veszi Rio! Négyévente az olimpiáé a főszerep, ilyenkor minden más egy kicsit háttérbe szorul, a lehető legtermészetesebb, hogy a normális menetrend fenekestül felfordul, a tévéközvetítések köré szerveződik a napi program, az üzleti élet lustán döcög, a vendéglátóhelyeken a kivetítő előtt rikoltó népek miatt pedig mindenhova ideiglenesen mediterrán életérzés kúszik be. De ne szaporítsuk tovább a szót, mert van egy külön kis helyiségünk a hátsó traktusban, amit direkt arra találtunk ki, hogy az otthoni hepehupajt és romhalmazokat el tudjátok kerülni. Hangulata tökéletesen illeszkedik a jól ismert elülső részhez, ám mégis kellemesebben tudtok együtt lenni szurkolótáborral, barátokkal, ismerősökkel, kollégákkal. A nagyjából 20-25 fős kapacitás biztosítja, hogy „nem veszünk el” a tömegben, mindenki-mindenkivel kényelmesen tud egy pár szót váltani, és külön bejáratot terveztünk arra, hogy ne kelljen az éttermen átvágni sem befelé jövet, sem pedig akkor, ha egy jó szivarnak hódolnátok. Szurkolások, szülinapok, névnapok, családi-baráti összejövetelek, legény-, és leánybúcsúk, és céges bulik helyszíne lehet a hátsó termünk, melyben nagy TV és klíma is rendelkezésre áll, ráadásul az ételről-italról is mi gondoskodunk. Csapolt- és kézműves sörök széles kínálatban, és külön megbeszélés tárgya szinte minden, maximálisan rugalmasak vagyunk, - akár kedvezménnyel, akár ételekkel - és zártkörű rendezvénynél garantáltan akkor van záróra, amikor Ti szeretnétek. Nektek nincs is más dolgotok, mint check, truváj, szelfi.

image_61.jpeg

Aki nem hiszi, járjon utána! ;-)

 Rio ajánlatunk:

- fűszeres csirkeszárnyak chilis mártogatóssal
- marhapofa lilahagymalekvárral és tükörtojással - pirított bagetten
- csirkés-spenótos pappardelle rókagombával és parmezánforgáccsal
- csapolt sörök: soproni, krusovice, edelweiss, illetve kézműves söreink

image_73.jpeg

Úgy felhevültem!

image_76.jpeg

Gyors ajánlatunk:

Ha rohangálásban vagy, de megoldanád a gyors tápanyagbevitelt, neked állítottuk össze ajánlónkat. Meleg levesre szükség van az immunrendszer általános erősítésére, és amíg kanalazod a falusi húslevest gazdagon, már el is készítettük Gekko burger variációnkat. Növeld Te is a GDP-t, igyál még egy kávét! 

image_74.jpeg

Nem borogatást kértem, szomjas vagyok!

image_77.jpeg

Házhozszállítás: www.gekkopub.hu

image_78.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr918920236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása