Gekko Pub

Gekko Pub

Gekko Pub Szombathely

2016. július 15. - Gekko Pub Szombathely

Van egy külön kis helyiségünk a hátsó traktusban, amit direkt arra találtunk ki, hogy az otthoni partizással járó katasztrófákat és romhalmazokat el tudjátok kerülni. Hangulata tökéletesen illeszkedik a jól ismert elülső részhez, ám mégis meghittebben tudtok együtt lenni családdal, barátokkal, ismerősökkel, kollégákkal. A nagyjából 20-25 fős kapacitás biztosítja, hogy „nem veszünk el” a tömegben, mindenki-mindenkivel kényelmesen tud egy pár szót váltani.

image_61.jpeg

Külön bejáratot terveztünk arra, hogy ne kelljen az éttermen átvágni sem befelé jövet, sem pedig akkor, ha egy jó szivarnak hódolnátok. Szülinapok, névnapok, családi-baráti összejövetelek, legény-, és leánybúcsúk, és céges bulik helyszíne lehet a hátsó termünk, ráadásul az ételről-italról is mi gondoskodunk. (Tudjátok, az otthon az a hely, ahol vacsora után el kell mosogatnotok.) Külön megbeszélés tárgya szinte minden, maximálisan rugalmasak vagyunk, - akár kedvezménnyel, akár ételekkel - és zártkörű rendezvénynél garantáltan akkor van záróra, amikor Ti szeretnétek. Nektek nincs is más dolgotok, mint check, truváj, szelfi.

image_62.jpeg

Aki nem hiszi, járjon utána. ;-)

image_63.jpeg

Hola! Tex-Mex ajánlatunk

Mexikói cheddar krémleves salsa-val, tortilla chips-szel
A cheddar sok mindenbe jó lehet: melegszendvicsre, hamburgerbe, sőt, még fondübe is. Mi most mégis egy pikáns krémlevest főztünk belőle, salsa és tortilla chips társasásában.

QUESADILLA - A MEXIKÓI MELEGSZENDVICS
Talán az egyik legismerebb mexikói étel, amely nagyon népszerű hazánkban is. Tulajdonképpen sajttal és mindenféle földi jóval megpakolt tortillalapokról van szó, amelyet ropogósra és olvadósra sütünk. Ízlés szerint töltve választhatod variációinkból:
- fűszeres, omlós marhahússal
- grillezett csirkemellel
- vega, dupla chedarral
Quesadilla (ejtsd:kázádíjá):

Tequila sunrise kamikaze
A kamikaze jelentése: isteni szél. És ennek megfelelően szélvész gyorsan ledöntős, ütős. Utána pedig úgy érezhetjük magunkat, mint a valódi kamikázék egy sikeres bevetés után. Ragozhatnánk tovább is, de a lényeg annyi, hogy ez a koktél shotos pohárban kerül elénk, egyhajtásra fogyasztjuk - kicsi, tehát sok legurul belőle, és mire éreznénk a hatását, már lefejeltük az asztalt.

image_65.jpeg

Aktuális nyári ajánlatunk: 

Hűsítő krémes meggylevesünk - csokifagyival
Akár a menüsor végén, desszertként is javasoljuk.

Általában a steakeket azokból a kiváló minőségű húsokból készítjük, amikhez nem igazán szükséges különösebb ízesítés, maga a hús íze önállóan megállja a helyét a tányéron. A halak közül talán a legkedveltebb a lazac, amit nyári ajánlatunkon lime-os vaj társaságában és friss zöldsalátával kínálunk.

Sajttorta ribizlimártással - friss gyümölcsből
Ha tippelni kéne, bizonyára azt gondolnánk, nem is oly régóta élvezhetjük ezt a krémes finomságot, ám a sajttortának egészen komoly múltja van. A feljegyzések szerint már az ókori görögök is készítettek hasonló édességet, tőlük átvették a rómaiak, aztán került az európai műhelyekbe, majd a 19. században meghódította az Újvilágot is, innen pedig egyenes út vezetett a Gekko Pub-ba. Finom és könnyed hétvégi desszert - ha kóstoltad már, akkor azért, ha nem, akkor meg azért ajánljuk.

image_64.jpeg

Cicero óta tudjuk, hogy a változatosság gyönyörködtet. Épp ezért jó olykor új dolgokat kipróbálni, mint például a bázisugrást, a bungee jumping-ot, vagy a víz alatti esküvőt. Oké, ha erre mégsem vágytok, érdemes a már jól bevált ajánlatainkat elsajátítani. 

image_66.jpeg

Desperado egyik híres jelenetében hangzik el a következő kijelentés: "A csapost sosem ölik meg." - Végül is ilyen kínálat mellett mi okotok lenne rá? 

image_69.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkopub.blog.hu/api/trackback/id/tr188892150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása